Werkwijze Videoproductie

Je weet wat je wilt vertellen, je kent je doelgroep en weet wat je wilt bereiken. In korte tijd leren wij jouw organisatie kennen en verdiepen ons in het onderwerp van jouw videoproductie.

Briefing                                                                            Tijdens de briefing zoomen we in op de kern van jouw boodschap en de doelen die je wilt bereiken. Om de juiste sfeer neer te zetten gaan we op ontdekkingstocht langs verschillende verhaalperspectieven en visuele  mogelijkheden. Samen komen we tot een gestructureerde basis voor het programmavoorstel en scenario.  Vooraf sturen we je een checklist met de belangrijkste onderdelen van de briefing.

Programmavoorstel
Op basis van de briefing maken wij een programmavoorstel. Hierin staat een omschrijving van de opdracht, de invulling van het productieproces en een kostenraming.

Scenario
Na goedkeuring van het programmavoorstel schrijven we een uitgebreid scenario. Ook deze leggen we ter goedkeuring aan je voor. Het scenario is een uiteenzetting van beelden, geluid en gesproken tekst. In deze fase hebben we nauw contact om de inhoud van het script en de voorbereiding voor de opnamen met elkaar af te stemmen. Een cruciale stap om tot een effectieve videoproductie te komen.

Opnamen
Filmopnamen zijn er in alle vormen en maten. Op locatie, in de studio of bij jouw organisatie. Hier kom je onze vrienden uit het vak tegen. Samen zorgen we voor interessante beelden en spraakmakende presentaties.

Montage
In de montage komt alles bij elkaar. Ook hier gaan creativiteit en vakmanschap hand in hand. Hierdoor zorgen we ervoor dat de film direct opvalt tussen alle andere informatiemiddelen.

Distributie
Of je nu video’s nodig hebt voor je eigen platform of voor sociale media: wij maken het voor je. Door distributie in verschillende videoformaten zijn onze films geschikt voor vertoning op schermen van telefoon tot bioscoop.


 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn